Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑZAAR!!!

Οπως υποσχέθηκα στην φίλη μου Βαλεντίνα θα προσπαθήσω να μεταφέρω την ατμόσφαιρα από το παζάρι που διοργάνωσε το "ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ". Κατάφερα να πάω -οικογενειακώς- το Σάββατο το πρωί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου είχε πολύ κόσμο και ένα καιρό καταπληκτικό.
Οι άνθρωποι του Πράξεις Ζωής κατάφεραν να έχουν πολλά και με πολύ γούστο και μεράκι πράγματα!!! Οι τιμές ήτανε πάρα πολύ καλές και ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά. Καλή συνέχεια σε αυτού του είδους τις προσπάθειες που είναι τόσο σημαντικές αυτό τον καιρό και Καλές Γιορτές σε όλους!!!

4 σχόλια:

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Δεν μπορώ παρά να σ'ευχαριστήσω που με θυμήθηκες...Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά,φαίνεται και από τη φωτογραφία ότι υπήρχαν ένα σωρό όμορφα πραγματάκια.Πάντα τέτοια!Καλή βδομάδα Μαράκι!Σε φιλώ!

Αλέκα είπε...

καλώς σε βρήκα κι εγώ Μαρία!! είναι πολύ ωραίο το blogoσπιτάκι σου και όσα φτιάχνεις...Πολύ καλές είναι τέτοιες ενέργειες και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς!!

Sophie είπε...

Μαρία μου φαίνεται από τη φωτογραφία ότι το bazaar ήταν πολύ καλό!!!Μπράβο που κατάφερες να πας τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

maya =^o^= είπε...

πάντα τέτοια!!συγχαρητήρια!!!

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου???

Σας περιμένω στο e-mail:mlog@in.gr